På bättringsvägen

    2015-02-28 11:18:02           Dear diary
Senaste veckan har mestadels gått åt till att ta hand om en sjuk Vera. Det började med att hon blev sjuk för drygt tre veckor sedan, eller ja blev lite snorig och fick hosta. Men hon var ändå pigg och kunde vara på dagis då det bara var en liten förkylning. Sen var hon helt frisk i 2-3 dagar innan en ny förkylning slog till. Jobbig hosta, snorig och mellan 38-39 grader i feber :/
 
Som tur var hade jag bara en dag den här veckan då jag skulle befinna mig på skolan, på onsdagen. Resten av veckan har jag haft hemmastudier så Vera har kunnat vara hemma med mig, men jag kan ju säga så här att det har inte blivit så mycket pluggande för min del... Fick dock en del gjort under måndagen och tisdagen medan Vera vilade, då kunde jag förbereda min presentation/redovisning som jag skulle ha för min grupp på onsdagen. Och det fick faktiskt jätte bra, fick bra feedback av läraren och det är så skönt nu efteråt när det är gjort!
 
 
 
 
Men nu är dottern i alla fall på bättringsvägen och febern är borta, bara hostan som är kvar men den kan ju hålla i sig ett tag. Ikväll ska vi till Bollnäs och fira min lillebror Per som fyllde år tidigare i veckan, resten av helgen får vi se vad vi hittar på.
Vardagligt