Då var man igång

    2014-01-24 11:34:31           Dear diary Min utbildning
Jaha, då har man blivit student. I måndags var det dags att infinna sig på Högskolan i Gävle för att kicka igång min tre-åriga Sjuksköterskeutbildning. Det var upprop, registrering och lite viktig information.
 
I tisdags var vi lediga men onsdags var jag också i Gävle. Då blev vi indelade i våra studiegrupper. Jag läser ju min utbildning på distans och har Bollnäs som studieort, så i fortsättningen kommer jag inte att behöva åka till Gävle så ofta, det är mest nu i början. Är jätte nöjd med min studiegrupp, hamnade med väldigt trevliga männsikor och det bästa är att två av dem också bor här i Edsbyn.
 
 
 
 
I onsdags fick vi veta lite mer om vår första kurs och vi fick vår första uppgift som ska vara klar tills på måndag. Så både igår och idag är det självstudier hemma som gäller. Har just läst klart ett kapitel i en bok, så nu ska jag göra i ordning lite kaffe innan jag fortsätteratt läsa lite annan kurslitteratur.
 
Det känns väldigt bra det här måste jag säga. Utbildningen verkar intressant och jag tror jag kommer att trivas riktigt bra. Även om jag förstår att det nog kommer att bli jobbigare med tiden. Det är ju ganska lungt nu i början.
 
Ha en trevlig dag!
Sjuksköterskestuderande  Student