Påskfin

    2013-03-27 10:11:14           Dear diary Vera 1 år
05:50 vaknade vår lilla solstråle idag :/ Nuförtiden vaknar hon alltid runt klockan sex på morgonen. Inte så härligt. Däremot vill hon inte upp på en gång, utan sitta i vår säng med iPaden och kolla på antingen Pingu eller något barnprogram på Netflix.
 
Altså ni ska bara veta hur grym vår lilla tjej är på att hantera paddan! Hon låser upp den själv, har en egen mapp med spel mm. som hon letar upp och går in i. Även Netflix och YouTube går hon in på själv och letar upp det hon vill se. Helt otroligt. Och väldigt lämpligt, då kan jag ligga bredvid i sängen och halvsova en timme till medan hon underhåller sig själv! :)
 
 
 
 
Har nyligen varit och lämnat henne på förskolan. Idag skulle de ha lite påskfirande och all personal var utklädda till påskkärringar. Själv fick Vera ha på sig sina mest färgglada kläder samt två tofsar. Så lite påsk-feeling var det på henne.
 
Nu ska jag plugga lite. Ikväll har jag min sista mattelektion så jag ska skriva ner de saker jag fortfarande inte har fått så bra kläm på, så jag förhoppningsvis kan få hjälp att förstå det bättre ikväll.
 
Ha en fin dag!
Vardagligt