Första gången

    2013-04-29 21:28:55           Dear diary Vera 1 år
I helgen åker om sagt jag och Marcus till Stockholm. Vi blir borta två nätter. Det är första gången jag blir borta från Vera så "länge". Hon har sovit borta förut, men då har man lämnat henne på eftermiddagen/kvällen och sedan hämtat henne i skaplig tid dagen efter. Det är ju bara några timmar.
 
Vi får se hur det går! Om jag får Vera-abstinens och vill åka hem tidigare ;) Nej då,  men jag tror att det är viktigt att man som par får komma iväg tillsammans. Utan barn ibland. Det behöver man. Och jag vet ju att Vera kommer att ha det bra tillsammans med sin farmor och sina fastrar. Så det är inget som bekymrar mig. Jag vet att hon kommer att ha det bra, likaså jag och Marcus. Jag vet däremot att jag kommer att SAKNA henne väldigt mycket.
 

En trött Vera strax innan läggdags.
 
 
 
Nu ikväll har jag och Vera varit ensamma hemma. Började med ett bad sedan myste vi i soffan innan det var dags för henne att sova, vilket hon gjorde på en gång för snart två timmar sedan. Själv funderar jag på om jag ska se en film innan jag lägger mig, Safe Haven. Om jag orkar vill säga.
Vardagligt