Insnöad

    2012-11-30 16:03:05           Dear diary
Idag har snön vräkt ner precis hela dagen. Visst, det är mysigt med lite snö till advent men när det kräks ner snö oavbrutet en hel dag? Nej tack. Så idag har vi i princip varit insnöade här hemma. Och ingen plogbil har varit här ännu. Så att ta sig till affären med barnvagnen var bara att glömma :/
 
Har varit ute och skottat två gånger idag. Först när Vera sov middag och sedan innan lunch, då fick hon följa med och sitta i sin pulka, det var väldigt uppskattat! :) Hon älskade snön.
 

 
 
Svärmor och Hanna var även förbi en sväng på eftermiddagen och passade Vera så att jag kunde städa i lugn och ro. Blir inte så mycket gjort annars när man har en 1-åring som hänger i byxorna på en och följer varje litet steg man tar ;)
 
Imorgon bär det ju av till Sundsvall. Och jag känner mig lite orolig inför bilresan då det tydligen ska snöa hela dagen imorgon också? :( Är det på värsta viset så vet jag faktiskt inte om jag vågar låta Vera åka med, man tar ju hellre det säkra före det osäkra. Håller tummarna att det ger med sig under natten, det räcker med den 40 cm snö som redan kommit.
Snö  Vardagligt  Vinter