Inspiration & planer för sovrummet

    2012-05-31 12:40:18           Huset
Vet ni hur mycket jag längtar efter att få flytta in i huset nu?! Och något utav det jag längtar mest efter är att få inreda vårt sovrum. Det är så mysigt! Det ligger på övervåningen och har en egen balkong (med kvällssol) samt en walk in closet. Underbart!Inte mycket behöver vi fixa där heller. Det finns en fondvägg som går i grått/vitt/svart, resten av väggarna är tapetserade i en vit enkel tapet. Fondväggen vill jag byta ut till någon lite mer romantisk och i någon ljusare färg. Har sett många fina som jag skulle kunna tänka mig.

Bland annat den här tapeten nedan ↓ om Ida har i sin hall. Ida har för övrigt väldigt bra smak när det kommer till inredning så därifrån kan man hitta mycket inspiration. Så in och kika! :)Dessutom skulle taket behöva målas en omgång. Likaså vår walk in closet. Men det känns som att det inte behöver kosta alltför mycket. Vi har ju likaan sängstomme som på bilderna högst upp i inlägget, från Hemnes-serien. Men andra sängbord. Gillar verkligen Hemnes-serien och skulle gärna vilja ha en byrå därifrån också. Likaså det fina sminkbordet.
Ja, här är alltså lite inspiration till hur jag vill ha det. Stackars Marcus har inte mycket att säga till om! ;) Antar att hans stil inte riktigt är som min när det kommer till inredning. Men men, det känns som att min passion för inredning är större än hans så :P