Sista mars

    2012-03-31 14:23:42           Dear diary
Good afternoon ya'll! Imorse vaknade jag upp med huvudvärk för att jag sovit för länge, vilka problem man har :P Jag och Vera lade oss vid halv elva igårkväll och Marcus han var ute med några arbetskollegor. Sen vaknade vi närmare halv nio. Pigga och glada. Solen sken också, men fick se på termometern att det var ganska så kallt ute & att det kommit snö under natten :/

Nu vill jag att värmen ska komma, på riktigt! Var nere i förrådet och hämtade upp mina två par av mina Converse & två par jeans också. När Conversen kommer fram, jadå vet man att det är vår! Jeansen däremot gjorde mig bara deppig. Ett par av dem kom jag inte i ;( För små. Men men, lite vårväder & massa promenader så ska nog det problemet vara löst.

Har nyss haft Veras farmor & fastrar här på besök. Vera fick en jättefin jumpsuit/onepiece också. Himla fin! Vi fikade och de lekte lite med Vera. Men nu har de åkt igen. Och medan Vera sover nu ska jag sätta igång med en designbeställning som jag fått. Till en bakblogg, ska bli väldigt kul att pyssla med! :)

Och ikväll blir det tacos hos mina föräldrar!