Positiva besked

    2012-02-28 18:37:14           Dear diary
Vill börja med att tacka er för era peppande kommentarer i förra inlägget!  Förstår att jag inte är ensam om att vara i den situationen då ens framtid är oviss. Jag har ju dock turen att ha lite tid på mig att fundera nu under min mammaledighet, och förhoppningsvis har jag kommit på något innan den är slut. Det brukar alltid ordna sig, på ett eller annat vis!

Idag har Marcus varit ledig från jobbet. Vi hade nämligen två inbokade möten med två olika banker. Då det gick så dåligt hos vår nuvarande så ville vi kolla upp möjligheterna hos andra banker också, för att se om det var någon skillnad och andra villkor. Så på morgonen kom pappa förbi och tog med sig Vera på en promenad i vagnen medan vi for iväg till Handelsbanken. Vi fick inga klara besked därifrån, men det lät bättre än hos vår nuvarande bank.Nu ska jag krypa upp i soffan och  unna mig en kopp kaffe & en kexchoklad.


Efter det for vi hem till min mamma och pappa för att fika och hämta Vera. Vi passade även på att storhandla idag, så skönt att ha kyl & frys full med mat. Vid klockan tre var det dags att infinna sig hos Länsförsäkringar & där mina vänner fick vi äntligen en positivt besked! Där har vi nu fått lånelöfte och vi kommer även att få låna till både kontantinsats och till renovering. Så underbart! Att det kan vara sådan skillnad mellan bankerna? Ett tag trodde jag att vi skulle tvingas bo i den här lägenheten för alltid.

Så dagen slutade med positiva besked för vår del, vilket behövdes då jag fick en del tråkiga nyheter på morgonen. Så nu känns tillvaron ändå lite ljusare än den gjorde för några dagar sedan. Härligt!