Julen 2012

    2012-12-28 22:23:14           Dear diary
Hej på er! Hoppas ni haft en bra jul, det har jag. Det har varit fullt upp därav inget bloggande. Julafton firades först i Knåda hemma hos Marcus kusiner, där blev det jul-lunch innan vi for hem igen för att börja fixa med maten inför julbordet på kvällen.
 
Vid fem kom mina mamma, pappa, Per, Anders & Cherin hit. Lite senare dök även svärfar upp. Vi åt mat och hade det trevligt. Svärmor kom också förbi lite senare, liksaså Tomten. Tyvärr var Vera inte så förtjust i Tomten, utan blev ganska rädd. Så han fick ge sig iväg ganska snart igen ;)
 
Vi delade ut julklappar och både jag & Vera fick en massa fint. Jag som inte räknat med att få några julklappar :) När Vera sen blev trött och det var läggdags så drog sig alla gästerna hemåt, så jag och Marcus avslutade vår julafton med att varva ner och ta det lungt framför tv:n.
 
 
 
 
På juldagen var det dags för middag hemma hos Hanna och Daniel, även där delades det ut paket. Men det bästa ögonblicket var helt klart när Pär friade till Matilda (Marcus syster) inför alla ♥ Så himla fint & vackert. Har aldrig bevittnat ett frieri förut så det var kul! :)
 
Annandagen, ja då var det bandy-derby i Bollnäs. Jag och Vera följde dock inte med men vi var med och åt brunch innan på Alfta Quren. Sen åkte vi hem. Marcus var ut med några vänner på kvällen och jag hade det lite körigt här hemma med en grinig och missnöjd dotter, men lagom till klockan nio hade hon äntligen somnat efter mycket om och men.
 
Ja, det var lite om hur min jul sett ut.
Jul 2012