Brio Happy Classic 2011

    2011-10-31 22:03:53           Graviditeten
Tillåt mig att presentera vår vagn! Ta-Da! :) Igår var vi som sagt till Söderhamn och Barnens Hus för att hämta hem den. Hade kunnat hämta den redan i juli om vi velat, men det kändes onödigt att ha en vagn ståendes här hemma som man ändå inte skulle ha användning för förrän om några månader. Men nu är BF datumet nära, så nu var det dags att hämta hem Pärlan tyckte vi! :P

Och jag är NÖJD. Visst, hade jag fått välja hade jag tagit en Brio Happy Classic Duovagn istället för en Kombivagn som vi valde nu. Men man måste ju tänka på vad som blir lämpligast också. Speciellt eftersom vi bor i lägenhet på andra våningen och inte har någon hiss. Och det blir ju huvudsakligen jag som kommer att få släpa upp vagnen tre trappor. Då vill man gärna att den ska vara så lätt som möjligt, så då fick det bli en Kombi helt enkelt. Med hårdlift som är lätt att ta ur och bära bebisen i.Vi fick även med en Sulky. Kommer dock inte ihåg vilket märke det var på den. Den får vara kvar i kartongen omonterad tills den kommer till användning. Sen blev det lite tillbehör till vagnen också, som regn/vinskydd, hjulskydd, leksak & lite annat.

Nu längtar jag tills man får ta premiärpromenaden med bebis i den. Har hittills skjutsat runt Sylwester som tyckte att korgen under vagnen passade perfekt att sova i.