Sara Blouse

    2011-11-30 18:21:59          
Gillar verkligen modet med lite större blusar. Tycker det är jättesnyggt till ett par tighta jeans, skinnbyxor eller leggins. Men när jag var gravid så satt detta plagg inte direkt snyggt på mig. Själva gravidkulan gjorde bara att jag såg ÄNNU större ut än vad jag var.

Därför har jag fått tråna efter detta plagg och längta tills kulan försvann.Och idag är jag där! Eller ja, så gott som iallafall :) Det som är kvar av den göms bra under en blus skulle jag tro, så därför var jag in på Gina Tricot idag och spanade in lite blusar. Fastnade för denna här ovan. Har dock svårt att bestämma mig för vilken som är snyggast? Den röda eller svarta?

Sen en annan sak. Bara för att man inte är gravid längre så betyder inte det att alla klädproblem försvunnit. Det man nu måste tänka på och ha i åtanke är ju att kläderna man köper och har på sig är lämpliga att ha då man ammar. Att man snabbt och smidigt kan dra fram tutten & slipper hålla på att ta av sig tröjor osv. Även där är ju en blus perfekt. Så någon av dessa slår jag nog till på!