Magsjuk ;(

    2011-03-30 19:14:36           Dear diary
Har varit hemma från jobbet i två dagar nu. I måndags mådde jag lite illa, men trodde att det berodde på att jag sovit dålig och bara var trött. Men sen natten mellan måndag till tisdag blev det värre ;( Vaknade vid strax efter tre på natten och sedan var jag vaken till klockan sju då jag ringde och sjukanmälde mig. Hade inte spytt men kände att det var på G, och det var tur att jag stannade hemma, för någon timme senare hände det.

Imorse mådde jag också illa, så blev hemma idag med. Fast idag har jag ej kräkts något, och nu mår jag mycket bättre. Har lyckats få i mig lite mat också:P Så imorgon blir det nog jobb, skönt! Sen är det bara två dagar kvar till helg också, tiden går fort! :)

Såg en film idag också, Burlesque med Christina Augilera och Cher. Tyckte inte den var så bra, men den funkade i brist på annat. Utbudet på tv:n på dagarna är ju inte det bästa om man säger så.Nu ska jag snart bädda rent i sängen. Det är ett måste efter att man varit sjuk, finns inget skönare än att krypa ner i en renbäddad säng. Helst ska man vara nyduschad också :P