It's saturday!

    2011-07-30 15:03:47           Dear diary
Igår var jag ledig. Tog en ganska så lpng sovmorgon, vilket var jäkligt skönt! :) Städade lite här hemma och var även ner en sväng på stan och kollade runt lite. Var fin fint väder också så det var skönt att komma ut lite.

När Marcus kom hem från jobbet som hade han Martin med sig. Vi beställde mat från Pearl Palace, fick bli stekta nudlar deluxe som vanligt :P Därefter gjorde vi oss iordning och for sedan iväg till Niklas & Lena i Byn på lite förfest då det är Persmässan i helgen. Vi satt ute på deras terass och hade det mysigt i några timmar. Killarna drack öl medans jag och Lena höll oss till mitt alkholfria mousserande jordgubbsvin. Skönt att Lena också är gravid, då har man varann :)

Drog i väg på en till förfest också där det var en hel del folk. Vi stannade inte speciellt länge, jag och Lena kände oss lite felplacerade bland allt onyktert folk, haha! Fy vad tråkig man känner sig ibland. Men det är fan inte samma sak att gå på fest nykter när alla andra inte är det. Som sagt, det var tur att jag och Lena hade varandra! Fick världens magnkip igårkväll också, så efter lite käk på Hubbes åkte jag och Marcus hem till Bollnäs igen. Jag orkade inte gå ut på själva Persmässan och Marcus ville hellre följa med hem, så hem bar det.


1. Dagens lunch.   2. Fifthy-Fifthy klubba, en favorit.   3 Cam Gigandet, drömde om honom inatt.
Gjorde det för ett tag sedan också. Är det inte honom så är det Paul Walker, haha!
Det är verkligen som de säger, att man drömmer konstiga drömmar när man är gravid! :)


Idag har vi tagit sovmorgon igen. Legat i sängen och dragit oss samtidigt som vi kännt på när bebis har morgongympa. Var ner på stan och åt lunch också, Krokanen of course! Fick bli en macka med röra. Passade även på att hämta ut den nya kattlådan som vi beställt, modell Jumbo :) Sylwester fick nätt och jämt plats i den förra och det hände ofta att han råkade skita utanför, haha! Men nu ska det nog vara slut på det problemet, hoppas vi! :)