Jag vet,

    2010-09-30 17:09:03           Dear diary
Det var längesen jag skrev nu ;/ Har haft total bloggtorka de senaste dagarna och alla inspiration går just nu åt till uppgifterna vi får i skolan. Men nu är sista skoldagen på denna vecka gjord!

Idag hade jag foto på morgonen. Har sett fram emot att få lära mig systemkamerans funktioner från grunden vilket vi får nu. Då kommer det bli mycket roligare att fota i fortsättningen. Fick även en uppgift där vi ska ta tre stycken höstinspirerade bilder :} Hoppas nu bara att det fina vädret håller i sig i helgen också, så kanske man kan ta en liten promenad med kameran och ta några fina kort.

Imorgon blir det jobb för mig, mellan 07:00 - 15:30. Var två veckor sedan jag jobbade nu. Så jag antar att det blir lite jobbigt att kliva upp halv sex imorgon då man är bortskämd med sovmorgon varje dag annars. Men det ska nog gå bra, och förhoppningsvis är man inte alltför trött imorgonkväll.

Eventuellt blir det en tripp till Ikea den här helgen också. Vill verkligen få iordning inne i sovrummet nu. Känns inte så kul att sova på golvet längre :} Och jag längtar efter att ha ett eget skrivbord där jag kan sitta och plugga, har lessnat på att sitta vid köksbordet nu.

Nej nu ska jag ta och göra klart en bloggdesign till My. Lovade henne för längesen att fixa en ny till henne. Men det har bara blivit lite små-pill då och då. Men nu är den nästan klar, lite fix kvar bara.Lite fina höstbilder att inspireras av till fotouppgiften, från WeHeartIt.com