Hektisk dag,

    2010-11-26 20:54:44           Dear diary
Väckarklockan ringde 07:00 idag, trots att jag är ledig. Och hur gärna jag än ville ligga kvar så var det bara att maka sig upp ut sängen. Vinglade iväg in till köket, gjorde iordning kaffe och satte mig sedan i soffan med en kopp för att försöka vakna till liv.

Tog väl en timme eller så innan jag kunde tänka klart. Då var det bara att knäppa på datorn och börja arbeta. Vi hade deadline på en uppgift idag nämligen, och jag som inte var klar hade alltså en del att göra. Gick lite trögt. Kände mig oerhört stressad också vilket inte hjälpte.Trökväder har det varit idag också. Men dåligt väder eller ej, jag var tvungen att ta mig ner på stan. Marcus hade bilen, så istället ringde jag pappa och frågade snällt om han hade lust att skjutsa ner mig. Det hade han. Så vid halv ett var jag nere på stan.

Började med att gå till Änglahår och beställa klipptid. Tror det var ca 9 månader sedan jag klippte mig sist. Förskräckligt! Det är på tiden med andra ord. Och jag fick tid redan nästa fredag, om en vecka. Perfekt! Då är man snygg i håret lagomt till jul & nyår :)


Var även in på banken och satte in lite pengar som legat i köksskåpet och skräpat, några tusenlappar som vi fick när vi sålde våra sängmöbler. När det var klart så promenerade jag hem i snövädret, stannade till på Statoil och köpte en yoghurt, var lite småhungrig.


Väl hemma var det dags att betala räkningarna. Inte kul att se alla pengar försvinna sådär, men vad gör man? Pluggade lite till efter det, och blev äntligen klar med uppgifen. Lättnad. Och när det var gjort så var jag sjukt trött, var tvungen att lägga mig på soffan och vila ett tag medans Marcus städade.
Och nu ikväll så åt vi mat från Take Off. Hann inte handla eller laga något då Marcus skulle iväg och spela fotboll. Men det gjorde inget :) Nu ska jag lägga mig på soffan och slöa resten av kvällen. Imorgon bär det av till Gävle, tåget går strax före elva. Ska bli himla kul att träffa Hanna, Tomas & Liam, var så längesen nu! Hoppas även på att hitta några vinterskor som jag kan ta med hem. Håller tummarna!