It's been a while...

    2010-05-31 10:43:45           Dear diary
Kass uppdatering på senaste tiden. Jag vet. Har varit så trött den senaste veckan att jag knappt orkat med att sitta vid datorn ens. Så blir det ibland.

Och i helgen har jag haft fullt upp! Hela lördagen spenderades i Gävle. Jag, Marcus, mamma, Anders & Per åkte dit. Först blev det någon timme på stan. Shoppade dock inget förutom en mascara och en ögonskugga. Var inte på humör för shopping (!), konstigt nog :} Och sedan bar det av hem till Hanna och Tomas för kalas. Både Hanna och Tomas har fyllt år så det skulle firas. Väl där blev vi bjudna på Tacos och fika.

Innan vi åkte hem på lördagen så gick jag, Marcus, Anders och Per på bio och såg prince of Persia. Bra film! Tror vi kom hem till Bollnäs igen strax före nio på kvällen. Så det blev inte mycket mer gjort den dagen.

Och igår var det Mors dag ♥ Började med att åka till Alfta Rehab Center för att äta brunch-buffé tillsammans med Marcus, hans mamma och hans syskon. Jäklar vad gott det var! Pannkakor, omelett, bacon, grönsaksröra, smoothies och en massa annat gott. Så man var väldigt mätt när vi åkte där ifrån kan jag lova!

På vägen hem så stannade jag och Marcus till nere på stan. Det var tydligen marknad så vi gick omkring där en sväng och tittade lite. Dock var det inte mycket att se, bara en massa rammel. Så jag köpte en munk och sedan for vi hem igen.

På kvällen igår så var vi hem till min mor och grillade. Pappa var inte hemma, men alla andra. Det blev kycklingfilé och potatisgratäng, gott! Känns om att en stor del av den här helgen har bestått av en massa ätande, inte så bra för bikiniformen kanske :}