Gävle, 24 hours.

    2010-01-31 20:15:43           Dear diary

Igår på eftermiddagen så stack jag och Marcus iväg till Gävle. I ett kallt tåg. Var alldeles stelfrusen då vi kom fram till Gävle. Som tur var så kom Hanna och hämtade upp oss med bil, så vi slapp gå hem till henne och Tomas. Tack och lov.

Hann bara vara hemma hos dem en liten stund innan det var dags att bege sig in till stan och Helt Enkelt där vi bokat bord. Jag beställde in min favoriträtt, fetaostfylld kycklingfilé med klyftpotatis, grönsaker och mango/chili sås, underbart gott! :)

När vi ätit klart så var det typ en och en halv timme kvar tills bion började. Så vi gick till café och tog en fika. Tyvärr fick jag en jädra magknip efter maten, så jag gav bort halva min tårtbit till Marcus. Och mitt kaffe drack jag bara någon mun av. Irriterande att få ont i magen så där plötsligt, även om jag börjar bli van det nu. Måste ju bero på något jag äter, men vad? Dock gick det någorlunda över tills filmen började.

Snabba Cash var skitbra tyckte jag! Bra handling & bra skådisar. Ska bli kul att se om det blir en uppföljare. I wish.

När bion var slut så bar det av hem till Hanna och Tomas igen. Kollade på Jägarna och slappade innan vi somnade.
Och idag så stack vi ner på stan där i Gävle efter att vi ätit frukost. Var in på H&M och kom ut därifrån med en fylld kasse. Hittade lite fina saker faktiskt. Bl. a ett par slitna jeans i boyfriend-modell. Lite större och slappa. Väldigt sköna. Köpte även en grå cardigan, två par tights, underkläder och smycken. Dessutom var jag in på Claes Olsson och köpte mig en ny miljövänlig musmatta. Min gamla var brun och fläckig då jag spilt kaffe på den. Det var dags för en ny med andra ord.

Passade även på att äta lunch när vi var inne på Nian.

Åkte hem från Gävle vid 16:15. Det var faktiskt skönt att komma hem i skaplig tid. Ska ju upp tidigt imorgon så. Och just nu laddar jag inför En annan del av Köping. Därefter blir det väl kanske en film innan det är dags att gå till sängs.