Högtalarsystem

    2010-12-29 20:02:40           Dear diary
Nyduschad. Härligt härligt! Efterrätt och middag till imorgon är klar. Förrätten får vi komma på och fixa imorgon. Har ju gott om tid till det så.

Var förbi Elgiganten idag också. Köpte ett högtalarsystem från Logitec. Vitt såklart! Haha, tänkte att jag skulle ha dem till min iMac. Men först får de följa med till Vemdalen så att vi kan lyssna på musik och poppa så mycket vi bara kan! :) Går att koppla systemet både till datorn, iPoden och iPhonen. Nice! Dessutom är det en subwoofer med också, så man får en massa tung bas :P

Hann även med att färga håret idag. När vi kom hem från Elgiganten så insåg jag hur gräslig min utväxt var. Säkert 3 cm. Inte så mycket kanske, men det syndes så tydligt. Så det var bara att springa ner till Ica och handla hårfärg. Visste först inte om jag kunde färga håret då jag har hårförlängning i. Men jag såg till att inte få någon färg på vax-plupparna. Så det var nog ingen större fara. Blev bra iaf. Man vill ju vara någorlunda snygg i håret till nyår :)

Nu kommer Niklas och Lena hit snart och ska lämna lite grejer som vi ska ta med i vår takbox. De samåker ju med Karin och Christian imorgon, så vi har mer plats i vår bil.

Hinner förmodligen inte blogga mer nu innan vi åker upp. Tänkte försöka komma iväg i skaplig tid imorgon. Vid nio eller så. Men jag har ju mitt mobila bredband med mig så någon uppdatering blir det säkert!