Back in school,

    2010-08-31 15:00:16          
Jaha, då har man redan avklarat de första två dagarna på Idévärlden. Känns bra. Men jag kan ju säga som så att jag inte sov speciellt många timmar natten innan måndagen :} Lite nervös & pirrig, men mest förväntansfull. Tror nog de flesta kände så.

I måndags så var det först samling och upprop. Vi är 35 stycken i min klass, ganska så många alltså. Efter lite information så fick vi gå en liten rundvandring. Se området och alla salar vi kommer att vara i. Därefter fick vi ca en timmes lunch och då passade jag på att åka hem för att äta. Tog inte med mig någon matlåda sådär första dagen. Sen vid klockan ett så hade vi föreläsning och efter det blev vi indelad i grupper och fick en uppgift som vi fick jobba med. Ett grupparbete där vi skulle komma på en idé för en ny restaurang som skulle öppnas här i Bollnäs. Vi skulle komma på namn, logga, målgrupp och några speciella anledningar till varför folk skulle besöka restaurangen.

Och idag började jag vid klockan tio. Då fortsatte vi med grupparbetet, men vi i vår grupp var klara redan efter fyrtio minuter ungefär. Fick det mesta gjort redan under måndagen. Och själva redovisningen av uppgiften skulle inte vara förrän vid ett. Så jag åkte hem och åt i dag igen. Tur att man hara nära hem säger jag bara. Så slapp man sitta där på skolan i 2 1/2 timme och vänta. Redovisningen gick bra tycker jag. Var kul att höra alla de andra gruppernas ideér också.

Kom hem för ca en halvtimme sedan. Blev inte så lång dag i dag. Men det är bra, då hinner jag röja upp här hemma och laga mat innan Marcus kommer hem! :}

Imorgon & på torsdag blir det skola igen. Då blir det föreläsningar om Mac & Pc datorer samt någon intervju-uppgift, vad nu det kan vara? Har egentligen skola på fredag också. Men då det inte är några föreläsningar eller uppgifter som ska göras, utan lite lekar & sånt så har jag bestämt mig för att jobba istället. Så jag tog ledigt. Känns lite dumt sådär första veckan. Men eftersom jag verkligen behöver alla pengar jag kan få nu när man ska börja leva på studielån så kändes det fel att inte ta chansen att jobba. Ska bli kul att träffa arbetskamraterna igen också, har saknat dom! :}

Shit vad långt detta inlägg blev, ska sluta nu innan jag tråkar ut er. Vi hörs!