3/5 avklarade!

    2009-09-30 19:25:01           Dear diary

Då var man mer än halvvägs igenom denna arbetsvecka. Bara två dagar kvar nu, sen så är det helg!


Skrev ju om att jag var så otroligt pigg förra veckan. Klev upp tidigt och var duktig och motionerade mm. Det höll inte i sig speciellt länge...

För den här veckan så har det varit precis tvärtom. Kanske beror på att jag jobbar dagsskift? Eller är det p.g.a att höstmörkret smygit sig på kanske? Hursomhelst så har jag varit otroligt trött hela veckan. Knappt orkat med någonting efter jobbet. Förutom att titta på tv, sitta vid datorn och spelat tv-spel då.

Jag som hade tänkt träna gym och fortsätta med mina powerwalks/löparturer den här veckan. Antingen är det ren lathet eller också beror det på att jag inte känner mig riktigt kry. Har ont i halsen på mornarna och fryser hela tiden, förkyling på G kanske? Hoppas inte.


Idag så har jag iaf orkat ta mig till farmor & farfar för att boka in stugan i Vemdalen några helger i vinter. Det gäller att vara ute i god tid då det är många utomstående som vill hyra och redan börjat boka. Så till att börja med blir det en helg i mitten av december, en helg i februari och en halv vecka i mitten av april! Det ser jag fram emot. Förhoppningsvis blir det fler gånger också. Nu när vi har bra bil att åka i. Då kan man bara sticka iväg spontant någon helg om man vill. Förutsatt att det inte är någon annan som bokat stugan då vill säga.Jag längtar faktiskt efter vintern. Hoppas på en massa snö så man kan åka mycket snowboard!
Och apropå snowboard. Jag ska få en ny!
Får den förhoppningsvis imorgon. Jag skickade efter den från Stadium.se där de hade rea, så med snowboard och bindningar så blev det endast 1600:-. Det är kanske inte den snyggaste snowboarden jag kunde hitta, snarare den billigaste. Men jag känner att jag inte vill lägga ut flera tusen, huvudsaken är att jag har något att åka på!