Kaos.

    2009-05-28 20:01:40           Dear diary
Har inte uppdaterat på någon dag nu. Och det finns anledningar till det, såklart. Dessvärre tråkiga. Inget som jag vill gå in närmare på. Men det är en jobbig tid nu. Kaos.

På grund av det som har hänt så har jag ändrat mina planer inför helgen. Från början var det tänkt att jag och Marcus skulle åka till Gävle på kusin Hannas födelsedagsfest. Men istället ska jag åka till Karlskoga tillsammans med mamma och mina bröder, Anders och Per. Vi ska hälsa på och bo hos moster Harriet och hennes Jan.

Ska bli skönt att få komma bort ett slag. Blir nog en trevlig helg trots allt! Marcus får tyvärr inte följa med. Han får hålla ställningarna här hemma och umgås med katterna istället :)

Sitter just nu med färg i håret. Ska strax hoppa in i duschen och sedan så ska jag packa klart allt så att det bara är att sticka imorgon då jag slutat jobba. Gruvar mig lite inför bilresan dock, tar ju ändå fyra timmar att åka dit. Och förmodligen kommer man att vara allt annat än pigg imorgon efter jobbet. Hoppas på att kunna få sluta lite tidigare...