Återblick, 2005-03-31.

    2009-03-31 18:51:36           Dear diary
" Nu har jag bara en vecka kvar här i USA innan det är dags att fara hem till Sverigen igen. Tre månader går fort! Alldeles för fort...

Imorse vaknade jag vid halv nio. Vi åt frukost och gjorde oss iordning, sedan satte vi oss i bilen för att åka till Orlando. Resan tog ca 2 timmar. Vi stannade även på vägen och åt hamburgare. När vi kom fram till Orlando så checkade vi in på
Nickelodeon Hotel. Det var hur stort som helst! 

När vi fått nycklarna till vårat rum och lämnat vårt bagage så åkte vi i väg till Disneyworld! Vi var till en jätte stor vattenpark som heter Disney's Thyphoon Lagoon. Vi badade och lekte där ända tills de stängde vid klockan sju, då åkte vi tillbaka till hotellet. Jag, Max, Jennifer och Edie gick till polen och badade tills klockan var nio. Och efter det så beställde vi pizza till hotellrummet. "

Detta var alltså exakt fyra år sedan på dagen nu. Shit vad tiden går fort! Skrev dagbok varje dag förut och det är alltid kul att läsa och se vad man har haft för sig. Dagboks inlägget här ovan är från då jag var barnflicka i New Jersey, USA. Och just den där veckan åkte jag till Florida tillsammans med min amerikanska familj som jag bodde och jobbade hos.

Gud vad jag längtar tillbaka! Önskar att det gick att spola tillbaka tiden så man fick uppleva det igen. Att åka till USA i tre månader var det absolut bästa som jag har gjort. Det är verkligen ett minne för livet!