"Morning has broken..."

    2009-07-23 13:59:21           Dear diary
Oj, oj, oj. Det blev verkligen en sovmorgon imorse. Sov nästan till klockan ett på förmiddagen. Och hann knappt kliva upp förrän det ringde på dörren. Det var pappa som kom. Han ville ha kaffe. Så det var bara till att börja brygga några koppar.

Men nu har han gått. Och jag sitter och tittar på "The Ellen DeGeneres Show". Det är nog den enda talk-showen som jag gillar faktiskt. Ellen är cool. Och rolig! Man blir på bra humör när man ser henne/showen.

Igår så hade jag det verkligen mysigt här hemma alldeles själv. Städade, så nu är det fint här hemma! Sedan tog jag ett avkopplande skumbad och drack ett glas vin. Underbart! Marcus kom hem runt midnatt, vilket var bra eftersom jag just då skulle till att se en rysare. Det är ingen hit att se en skräckfilm ensam, utifall man blir rädd :) Fast det var lungt. Filmen var kass och inte ett dugg läskig så...


Idag ska jag bara vara hemma och ta det lungt. Ladda batterierna inför morgondagen då Brännbollsyran drar igång! Ska även ner på stan och inhandla lite alkoholhaltiga drycker, men förutom det ska jag bara slappa och ha det gött. Känner mig dessutom lite sugen på att leka i Photoshop. Eventuellt göra en ny bloggdesign. Det är pillrigt, kul & ett bra tidsfördriv en mulen dag som denna!